Συμπληρώστε την Φόρμα Καταχώρησης

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το ακίνητό σας; Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία πώλησης από την εύρεση αγοραστή μέχρι την συμβολαιογραφική πράξη.

Υπηρεσίες

Επενδύσεις σε ακίνητα εισοδήματος

(Σταθερό εισόδημα)

Μπορείτε να εκμεταλλεύεστε το ακίνητό σας με το δυνατόν καλύτερο τρόπο ανάλογα με την εποχή, την τοποθεσία του και τους στόχους σας. Μπορείτε να το νοικιάζεται για μακροχρόνια ή βραχυπρόθεσμη μίσθωση με αποτέλεσμα να εισπράττετε το δυνατόν καλύτερο εισόδημα από αυτό.

Οι αποδόσεις που προσδοκάτε είναι οι ταμιακές ροές μέρος και η μεταβολή της αξίας του ακινήτου.. Για παράδειγμα, εάν το εισόδημα από ενοίκια μείον ΟΛΑ τα έξοδα σας είναι ; 250 ευρώ το μήνα καθαρά (3.000 $ το χρόνο) τότε αν είχατε επενδύσει ίδια κεφάλαια 50.000, η καθαρή ετήσια απόδοση είναι 6,00% (3.000 / 50.000). Αν στο ποσοστό αυτό προστεθεί και μία ανατίμηση της αξίας 1,0% ή 2,0% τότε η ετήσια απόδοση ετησίως ισούται από + 8% έως 10% σε μακροπρόθεσμη βάση. Αν το ποσοστό αυτό, το συγκρίνετε με την απόδοση που προσφέρει ένα άλλο επενδυτικό αγαθό για το ίδιο χρονικό διάστημα τότε μπορείτε να συγκρίνετε και να αποφασίσετε αν είναι καλή επένδυση.

Επενδύσεις σε ακίνητα εισοδήματος

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και μπορούμε να συμβουλέψουμε/καθοδηγήσουμε τον κάθε ιδιοκτήτη του ακινήτου για το πως μπορεί να προστατέψει την περιουσία του

Στεγαστικά δάνεια

Σε συνεργασία με τις τράπεζες, βοηθάμε να πάρετε στεγαστικό δάνειο για να αγοράσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Golden Visa

Στην πραγματικότητα δεν συνιστά visa αλλά άδεια διαμονής 5ετούς διάρκειας η οποία χορηγείται σε υπηκόους τρίτων χωρών που είτε αποκτούν ακίνητη περιουσία αξίας 250.000 ευρώ, είτε προχωρούν σε επένδυση κεφαλαίων από 3 έως 100 εκατομμύρια ευρώ σε έργα υποδομών ή σε ελληνικές επιχειρήσεις, με τη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία που ειδικεύονται στο να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν την Χρυσή βίζα.

Τεχνική Κάλυψη

Παρέχουμε την πλήρης τεχνική κάλυψη από τους επαγγελματίες της κατασκευαστικής μας εταιρείας για τυχόν τεχνικά θέματα που προκύπτουν ‘οπως στην διάρκεια διαμονής των επισκεπτών, έτσι και πριν/μετά την σεζόν. (Η τεχνική μας ομάδα, σε καθημερινή βάση ελέγχει τα ακίνητα για την πρόληψη και επιδιόρθωση βλαβών που ενδεχομένως να προκύψουν.)

Υπόδειξη ευκαιριών προς πώληση/ενοικίαση

Η εταιρεία μας προτείνει ακίνητα προς πώληση και ενοικίαση. Σας υποδεικνύουμε τις ευκαιρίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.